КИЇВСЬКА ОБЛАСНА ОРГАНІЗАЦІЯ ПРОФСПІЛКИ ПРАЦІВНИКІВ ОСВІТИ І НАУКИ УКРАЇНИ
Кагарлицька районна організація
Меню сайту

Корисні посилання
  • Київська обласна організація Профспілки працівників освіти і науки України
  • ЦК Профспілки працівників освіти і науки України
  • Федерація Профспілок України

  • Форма входу


    Календар
    «  Травень 2024  »
    ПнВтСрЧтПтСбНд
      12345
    6789101112
    13141516171819
    20212223242526
    2728293031

    Пошук

    Архів записів

    Статистика

    Онлайн всього: 1
    Гостей: 1
    Користувачів: 0

    Вітаю Вас, Гість · RSS 19.05.2024, 22:49

    Головна » Архів матеріалів
    Сумісництвом вважається виконання працівником, крім своєї основної, іншої регулярної оплачуваної роботи на умовах трудового договору у вільний від основної роботи час на тому ж або іншому підприємстві, в установі, організації або у громадянина (підприємця, приватної особи) за наймом. 
    При оформленні трудових відносин з працівником, який працює за сумісництвом, слід керуватися Положенням про умови роботи за сумісництвом працівників державних підприємств, установ і організацій, затвердженим наказом Мінпраці, Мін’юсту, Мінфіну від 28.06.93р. № 43 (пункт 9) та Інструкцією про порядок ведення трудових книжок працівників, затве ... Читати далі »
    Переглядів: 387 | Додав: adminkag | Дата: 14.08.2013

    Міністерство освіти й науки рекомендує школам провести свято Першого дзвінка 1 вересня, а вже наступного дня почати заняття.
    Про це заявив міністр Дмитро Табачник на брифінгу у четвер.
    За його словами, початок навчального року в середній школі визначено законом "Про загальну середню освіту" із чітко вказаною датою - 1 вересня.
    Як відомо, цього року 1 вересня - вихідний день.
    "Міністерство освіти підготувало наказ, яким рекомендувало і просило всі школи провести в творчому, креативному дусі в це свято знань. А заняття уже почати в понеділок, 2 вересня", - сказав він.
    Як повідомлялось раніше, перший віце-прем'єр Сергі ... Читати далі »
    Переглядів: 348 | Додав: adminkag | Дата: 12.08.2013

    Особливості правового регулювання та засади створення професійних спілок визначені Законом України «Про професійні спілки, їх права та гарантії діяльності». Порядок легалізації профспілок встановлений статтею 16 цього Закону, відповідно до якої профспілки, їх об’єднання легалізуються шляхом повідомлення на відповідність заявленому статусу.

    При цьому для легалізації профспілок, об’єднань профспілок їх засновники або керівники виборних органів подають заяви.

    До заяви додають статут (положення), протокол з’їзду, конференції, установчих або загальних зборів членів профспілки з рішенням про його затвердження, відомості ... Читати далі »
    Переглядів: 428 | Додав: adminkag | Дата: 07.08.2013

    Відповідно до статті 8 Закону України "Про відпустки" щорічні додаткові відпустки за особливий характер праці надаються окремим категоріям працівників, робота яких пов'язана з підвищеним нервово-емоційним та інтелектуальним навантаженням або виконується в особливих природних географічних і геологічних умовах та умовах підвищеного ризику для здоров'я, за Списком виробництв, робіт, професій і посад працівників, робота яких пов'язана з підвищеним нервово-емоційним та інтелектуальним навантаженням або виконується в особливих природних географічних і геологічних умовах та умовах підвищеного ризику для здоров'я, затвердженим постановою ... Читати далі »
    Переглядів: 428 | Додав: adminkag | Дата: 20.07.2013

     

           Шановні випускники, вчителі, школярі, батьки!

    Від щирого серця вітаємо всіх вас з Днем останнього дзвоника!  Це свято – завжди урочисте, радісне і водночас хвилююче. Особливо для випускників, для яких шкільний дзвінок лунає дійсно востаннє. Звісно, ви чутимете його мелодію ще багато-багато разів, приводячи до школи своїх дітей, а пізніше й онуків, але для вас, особисто для вас, він пролунає сьогодні востаннє. Минуть роки, але ви пам'ятайте і цей дзвінок, і рідну школу, і ваших вчителів, по- ... Читати далі »

    Переглядів: 335 | Додав: adminkag | Дата: 24.05.2013


    Напередодні величного свята Перемоги в Кагарлицькому парку відбулось відкриття меморіального пам'ятного знака на вшанування жертв масових розстрілів, здійснюваних у роки Великої Вітчизняної війни фашистськими окупантами в Калиновому яру. В заході взяли участь представники міської і районної влади, установ, організацій і підприємств, громадськості, духовенства, ЗМІ, учнівської молоді.

     Перед початком церемонії відкриття перед учасниками мітингу з розповіддю про жорстокі часи гітлерівської ... Читати далі »

    Переглядів: 387 | Додав: adminkag | Дата: 08.05.2013

      Дорогі визволителі, шановні ветерани Великої Вітчизняної війни !

                 Від усього серця вітаємо Вас з річницею Великої Перемоги.

      Багато років минуло від незабутнього травня 1945 року, але й сьогодні величний подвиг захисників і визволителів залишається невичерпним джерелом патріотизму, вірного служіння своєму народу.

       У цей славний день ми згадуємо всіх, чиє життя забрала війна, низько вклоняємося та складаємо глибоку шану ветеранам, які на своїх плечах винесли тягар війни. ... Читати далі »

    Переглядів: 345 | Додав: adminkag | Дата: 08.05.2013

                               Христос Воскрес! 

    З відчуттям глибокої радості і від щирого серця поздоровляємо вас з Воскресінням Христовим, з Пасхою Христовою, і нехай царюють у ваших серцях радість і душевний спокій!Нехай до Вашої оселі прийде здоров'я, любов, щастя, добробут, душа нехай світлішою стає, серце пламеніє любов'ю, а помисли стануть щирими та добрими. Всіх Вам земних благ!

              Президія  районної  організації  про ... Читати далі »

    Переглядів: 336 | Додав: adminkag | Дата: 04.05.2013

    Шановні друзі!

    Щиро вітаємо вас з Першотравнем – святом миру і вільної праці на оновленій землі, яке стало в Україні традиційним.

    Це день трудівника, день солідарності та взаємної підтримки трудящих усього світу у прагненні жити в мирному, демократичному суспільстві.

    Нехай це чудове свято додасть нам наснаги, оптимізму і впевненості у власних силах, допоможе осягнути глибину життєствердних ідеалів добра і справедливості. Щиро бажаємо вам, шановні, щастя, здоров'я, благополуччя і життєвих гараздів.

            ... Читати далі »

    Переглядів: 423 | Додав: adminkag | Дата: 30.04.2013

    Інтернаціонал Освіти та його членські організації в усьому світі проводять заходи у Всесвітній тиждень дій, щоб нагадати урядам, міжнародному співтовариству та іншим зацікавленим сторонам, що кожній дитині потрібен кваліфікований вчитель.

    Всесвітній тиждень дій, що проводиться в рамках Глобальної кампанії за освіту, одним із засновників якої є Інтернаціонал Освіти, в цьому році відбувся з 21 до 27 квітня. Його основна тема – «Кожній дитині потрібен вчитель».

    Як один із основних кульмінаційних моментів освітнього руху, тиждень дій надає кожному борцю за право на освіту можливість привернути увагу до одного з осно ... Читати далі »
    Переглядів: 387 | Додав: adminkag | Дата: 30.04.2013

    « 1 2 ... 7 8 9 10 11 ... 14 15 »
    Copyright MyCorp © 2024
    Створити безкоштовний сайт на uCoz