КИЇВСЬКА ОБЛАСНА ОРГАНІЗАЦІЯ ПРОФСПІЛКИ ПРАЦІВНИКІВ ОСВІТИ І НАУКИ УКРАЇНИ
Кагарлицька районна організація
Меню сайту

Корисні посилання
  • Київська обласна організація Профспілки працівників освіти і науки України
  • ЦК Профспілки працівників освіти і науки України
  • Федерація Профспілок України

  • Форма входу


    Календар
    «  Квітень 2024  »
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    1234567
    891011121314
    15161718192021
    22232425262728
    2930

    Пошук

    Архів записів

    Статистика

    Онлайн всього: 1
    Гостей: 1
    Користувачів: 0

    Вітаю Вас, Гість · RSS 20.04.2024, 07:51

    Головна » Архів матеріалів
    Сердечно вітаємо Вас з Днем доблесті і героїзму, світлим та радісним святом – Днем Перемоги!

    Через роки Ваш героїчний подвиг в ім’я та процвітання стає ще більш величним не лише для України, а й всієї Європи та світу.

    День Перемоги назавжди залишиться днем нашого національного тріумфу, символом героїчного минулого, величі духу і братства народів. Стійкість, мужність і самовідданість старшого покоління на полях битв і на трудовому фронті в ім’я и перемоги над фашизмом – істинний приклад патріотизму.

    Вічна пам'ять та слава героям, які не дочекалися світлого травня 45-го року, ветеранам Великої Вітчизняної війни, яких, на ж ... Читати далі »
    Переглядів: 480 | Додав: adminkag | Дата: 06.05.2011

    23 березня 2011 р. у Києві, в Міжнародному центрі культури та мистецтв розпочав роботу VI З’їзд Федерації професійних спілок України.
      Порядком денним з’зду передбачається розглянути низку актуальних питань розвитку профспілкового руху, зокрема, ухвалити програмні резолюції щодо гідної праці й продуктивної зайнятості в Україні, гарантування трудових прав, створення умов для захисту соціально-економічних інтересів працюючих. З’їзд має обрати керівні органи Федерації, її Голову та його заступників.
      У роботі форуму беруть участь майже 700 делегатів від всеукраїнських профспілок і територіальних профоб’єднань, які входять до складу ФПУ. Найпотужнішу галузеву Профсп ... Читати далі »
    Переглядів: 496 | Додав: adminkag | Дата: 24.03.2011

    22 березня 2011 р. в Києві біля Кабінету Міністрів України відбулася всеукраїнська акція протесту освітян, у якій взяли участь близько десяти тисяч працівників галузі і студентів з усіх регіонів України. Основні вимоги мітингуючи : реалізація Указу Президента України Віктора Януковича «Про заходи щодо забезпечення пріоритетного розвитку освіти в Україні» щодо поширення 20-відсоткової надбавки на всі категорії педагогічних працівників та поетапного підвищення розмірів оплати праці педагогічних і науково-педагогічних працівників, а також виконання зобов’язань за Генеральною угодою стосовно скорочення розриву між посадовим окладом працівника першого тарифного розряду Єдино ... Читати далі »
    Переглядів: 453 | Додав: adminkag | Дата: 23.03.2011


                                                                  Дорогі жінки!

    Від щирого серця вітаю Вас з прекрасним та світлим святом весни -Міжнародним жіночим днем 8 Березня!

    Саме Ви, представниці прекрасної половини людства, наповнюєте яскравими фарбами кожну мить, спонукаєте нас, чоловіків, до шляхетних вчинків і добрих справ.

    Від усієї душі бажаю здійснення всіх Ваших життєвих планів та надій. Нехай кожен день Вашого життя буде світлим і сонячним, дарує радість, приємн ... Читати далі »
    Переглядів: 497 | Додав: adminkag | Дата: 09.03.2011

    3 лютого 2010 року відбулось засідання президії та ради обласної організації Профспілки працівників освіти і науки України з порядком денним: «Про основні напрямки діяльності обласної організації Профспілки щодо реалізації рішень VII з’їзду Профспілки працівників освіти і науки». З доповіддю виступив голова обласної організації Профспілки – Цикалюк А.Д. та делегати з’їзду.


      Виступи учасників засідання ради, окреслюючи завдання обласної організації на перспективу,  відзначили, що діяльність профспілкових організацій усіх рівнів відіграла у звітному періоді важливу роль у регулюванні соціально-трудових відносин, збереженні соціальних гарантій для працівникі ... Читати далі »
    Переглядів: 501 | Додав: adminkag | Дата: 11.02.2011

    Кабінет міністрів України своїм розпорядженням від 19 січня 2011 року № 29-р схвалив концепцію вдосконалення оплати праці працівникам бюджетної сфери.
    Передбачається ввести поетапне підвищення зарплати працівників окремих галузей бюджетної сфери, оплата праці яких здійснюється на основі єдиної тарифної сітки в таких галузях, як освіта, охорона здоров'я, культура й спорт; ввести визначення на основі вдосконаленої єдиної тарифної сітки розмірів посадових окладів працівникам бюджетної сфери залежно від їхньої кваліфікації, складності виконуваних робіт і умов праці і т.д.

    Переглядів: 465 | Додав: Admin | Дата: 28.01.2011

    « 1 2 ... 13 14 15
    Copyright MyCorp © 2024
    Створити безкоштовний сайт на uCoz