КИЇВСЬКА ОБЛАСНА ОРГАНІЗАЦІЯ ПРОФСПІЛКИ ПРАЦІВНИКІВ ОСВІТИ І НАУКИ УКРАЇНИ
Кагарлицька районна організація
Меню сайту

Корисні посилання
  • Київська обласна організація Профспілки працівників освіти і науки України
  • ЦК Профспілки працівників освіти і науки України
  • Федерація Профспілок України

  • Форма входу


    Календар
    «  Травень 2024  »
    ПнВтСрЧтПтСбНд
      12345
    6789101112
    13141516171819
    20212223242526
    2728293031

    Пошук

    Архів записів

    Статистика

    Онлайн всього: 1
    Гостей: 1
    Користувачів: 0

    Вітаю Вас, Гість · RSS 08.05.2024, 02:22

    Головна » Архів матеріалів
    94 роки тому з волі українського народу, його одвічного прагнення жити в єдиній незалежній державі було проголошено Акт Злуки Української та Західноукраїнської Народних Республік, почалося творення соборної Української держави.
    Свобода та соборність нерозривно пов’язані. По-справжньому вільним і нездоланним може бути лише єдиний народ.
    Офіційно в Україні День соборності відзначався з 1999 року.
    Свято встановлено в Україні «…враховуючи велике політичне та історичне значення об'єднання Української Народної Республіки і Західноукраїнської Народної Республіки для утворення єдиної (соборної) української держави…» згідно з Указом Президента України ... Читати далі »
    Переглядів: 366 | Додав: adminkag | Дата: 24.01.2013

    19 січня весь православний світ відзначає велике християнське свято — Богоявлення Господнє, яке в народі називають Водохреща. Це одне з найрадісніших зимових свят українського народу.
    Цього дня на спомин про хрещення Ісуса Христа у водах Йорданських у православних та греко-католицьких храмах відбуваються святкові богослужіння, а потім хрестом і молитвою освячують найближчі річки, озера та криниці. З цього часу вода в них стає цілющою і цілий рік дарує людям здоров'я й наснагу, захищає від лиха, наповнює життєдайною енергією.
    З давніх-давен свято Водохреща було для українського народу джерелом світлої радості, очищення душі, зміцнення віри в перемогу добра і сподів ... Читати далі »
    Переглядів: 388 | Додав: adminkag | Дата: 18.01.2013

     З 1 січня 2013 року відповідно до Закону України "Про Державний бюджет України на 2013 рік” проводиться чергове підвищення пенсій у зв’язку із підвищенням прожиткового мінімуму.

    Прожитковий мінімум для осіб, які втратили працездатність,
    з 1 січня збільшується з 884 грн. до 894 грн.

    У зв’язку з цим з 1 січня підвищуються:

    - пенсії непрацюючим пенсіонерам (доплата до мінімального розміру пенсії за віком, надбавки до пенсій за понаднормовий стаж, які обчислені виходячи із розміру прожитк ... Читати далі »

    Переглядів: 559 | Додав: adminkag | Дата: 26.12.2012

    20 грудня 2012 року, відбулося засідання ради Київської обласної організації Профспілки працівників освіти і науки.
    Члени ради обласної організації обговорили ряд актуальних питань. Одним із питань порядку денного було питання "Про стан соціального діалогу та виконання колективно-договірних домовленостей з дотримання законодавства про оплату праці та надання соціальних гарантій і пільг працівникам закладів освіти м. Бровари та Переяслав-Хмельницького району”. Рада відмітила, що виборні профспілкові органи Переяслав-Хмельницької районної та Броварської міської організації Профспілки, приділяють достатню увагу розширенню конструктивного діалогу з органами виконавчої в ... Читати далі »
    Переглядів: 369 | Додав: adminkag | Дата: 22.12.2012

    Із вступного слова Прем'єр-міністра України Миколи Азарова на засіданні Уряду 28 листопада 2012 року

    Хочу звернути вашу особливу увагу на повідомлення в засобах масової інформації, звернення на адресу Уряду і безпосередньо до Прем’єр-міністра щодо окремих фактів затримки виплати заробітної плати.

    Ми розібралися, що відбувається. Ситуація насправді наскільки некритична, настільки ж неприйнятна. По-перше, тому, що її використовують для політичних спекуляцій і нагнітання напруженості. По-друге, тому, що крім відповідальної, предметної роботи з вирішення окремих проблем, нічого не потрібно.

    Доручаю Міністру фінансів разом з Міністром соціальної політ ... Читати далі »
    Переглядів: 409 | Додав: adminkag | Дата: 29.11.2012

    Міністром oсвіти і науки,молоді та спорту України Д.В.Табачником підписано наказ за № 1143 від 24.10.2012 "Про проведення всеукраїнського конкурсу "Учитель року – 2013".
    Всеукраїнський конкурс «Учитель року» проводитиметься у таких номінаціях: «Інформатика», «Фізика», «Іноземна мова» (французька), «Музичне мистецтво», «Російська мова».
    Переглядів: 395 | Додав: adminkag | Дата: 25.10.2012

    Набули чинності зміни до Порядку отримання застрахованими особами і членами їх сімей санаторно-курортного лікування, що сплачується за рахунок коштів Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності, затвердженого постановою правління Фонду від 25.02. 2009 року № 12.


    ПРАВЛІННЯ ФОНДУ СОЦІАЛЬНОГО СТРАХУВАННЯ З ТИМЧАСОВОЇ ВТРАТИ ПРАЦЕЗДАТНОСТІ
    ПОСТАНОВА

    31.07.2012 № 43



    Зареєстровано

    в Міністерстві юстиції України

    17 серпня 2012 р. за № 1391/21703

    Про внесення змін до Порядку отримання застрахованими особами і членами їх сімей санаторно-курортного лікування, що сплачується за рахунок коштів ... Читати далі »
    Переглядів: 371 | Додав: adminkag | Дата: 24.09.2012

    Основні  економічні й соціальні показники проекту Державного бюджету України на 2013 рік та врахування у ньому пропозицій профспілкової сторони і сторони роботодавців обговорили 14 вересня учасники засідання Президії Національної тристоронньої соціально-економічної ради за участі членів Національної ради.

    Вів збори Співголова НТСЕР від профспілкової сторони, Голова Федерації профспілок України Юрій Кулик. У засідання взяли участь заступники Голови ФПУ Григорій Осовий, Сергій Кондрюк, Сергій Українець, Євген Драп’ятий.
    Заслухавши і обговоривши доповідь члена Національної ради від сторони органів виконавчої влади, заступника Міністра фінансів України Сергія ... Читати далі »
    Переглядів: 406 | Додав: adminkag | Дата: 17.09.2012

    4 вересня 2012 року у Федерації профспілок України відбулася церемонія підписання Угоди про утворення Спільного представницького органу всеукраїнських об’єднань профспілок на національному рівні.

    Свої візи на документі поставили керівники репрезентативних всеукраїнських об’єднань профспілок – Голова Федерації профспілок України Юрій Кулик, голови Конфедерації вільних профспілок України Михайло Волинець, Федерації профспілок транспортників України Вадим Ткачов, Об’єднання всеукраїнських автономних профспілок Анатолій Широков, Об’єднання всеукраїнських профспілок і профоб’єднань «Єдність» Анатолій Онищук.

    В Угоді, зокрема, акцентовано, що СПО об’єднань п ... Читати далі »
    Переглядів: 403 | Додав: adminkag | Дата: 09.09.2012

    На численні звернення з місць щодо порядку проходження обов’язкових медичних оглядів працівниками навчально-виховних закладів ЦК Профспілки повідомляє наступне.

    Основами законодавства України про охорону здоров’я, Законами України «Про забезпечення санітарного та епідемічного благополуччя населення» та «Про захист населення від інфекційних хвороб», зокрема, встановлено, що з метою охорони здоров’я населення організуються профілактичні медичні огляди ряду категорій громадян, професійна чи інша діяльність яких пов’язана з обслуговуванням населення і може спричинити поширення інфекційних захворювань, виникнення харчових отруєнь, а також працівників, зайнятих на ва ... Читати далі »
    Переглядів: 439 | Додав: adminkag | Дата: 21.08.2012

    « 1 2 ... 9 10 11 12 13 14 15 »
    Copyright MyCorp © 2024
    Створити безкоштовний сайт на uCoz