КИЇВСЬКА ОБЛАСНА ОРГАНІЗАЦІЯ ПРОФСПІЛКИ ПРАЦІВНИКІВ ОСВІТИ І НАУКИ УКРАЇНИ
Кагарлицька районна організація
Меню сайту

Корисні посилання
  • Київська обласна організація Профспілки працівників освіти і науки України
  • ЦК Профспілки працівників освіти і науки України
  • Федерація Профспілок України

  • Форма входу


    Календар
    «  Квітень 2024  »
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    1234567
    891011121314
    15161718192021
    22232425262728
    2930

    Пошук

    Архів записів

    Статистика

    Онлайн всього: 1
    Гостей: 1
    Користувачів: 0

    Вітаю Вас, Гість · RSS 26.04.2024, 20:24

    Головна » Архів матеріалів
    На виконання наказу Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України від 27 січня 2012 року № 81 «Про роботу навчальних закладів в умовах низьких температур» у ряді територій України прийнято рішення про призупинення навчально-виховного процесу в загальноосвітніх, професійно-технічних, позашкільних і вищих навчальних закладах. У зв’язку з надходженням до ЦК Профспілки працівників освіти і науки України численних запитів від працівників освіти, профспілкового активу щодо порядку організації роботи працівників у цей період та оплати їхньої праці роз’яснюємо наступне.

    Зазначені питання врегульовано рядом нормативно-правових актів. Так, згідно з наказом МОНмолод ... Читати далі »
    Переглядів: 419 | Додав: adminkag | Дата: 03.02.2012

    Запитання:

    Чи зараховується до спеціального стажу роботи, який дає право на призначення пенсії за вислугу років, період роботи на посаді педагога-організатора та старшого вожатого школи.

    Відповідь:
    Пенсії за вислугу років працівникам освіти призначають відповідно до п. „е” ст. 55 Закону України «Про пенсійне забезпечення» (за наявності спеціального стажу роботи не менше, ніж 25 років) та Переліку закладів і установ освіти, охорони здоров’я та соціального захисту і посад, робота на яких дає право на пенсію за вислугу років, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 04.11.1993 р. № 909 (зі змінами).

    ... Читати далі »
    Переглядів: 682 | Додав: adminkag | Дата: 03.02.2012

     Для всебічного висвітлення питання атестації педагогічних кадрів та надання відповідних консультацій на офіційному сайті Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України відкрито окрему рубрику. 

    Звертаємо увагу на те, що тематичну рубрику «Атестація: запитання і відповіді» можна знайти у розділі «Освіта: дошкільна та загальна середня».

    Протягом лютого-березня 2012 року всі бажаючі мають можливість отримати методичну допомогу та відповіді на запитання щодо атестації педагогічних працівників.
    Переглядів: 462 | Додав: adminkag | Дата: 03.02.2012

    27 січня  2012  року  в районному  методичному  кабінеті  відбулося  засідання  районної атестаційної комісії з  порядком  денним:

    1. Ознайомлення  із  змінами  до  Типового  положення  про  атестацію  педагогічних   працівників відповідно до наказу Міністерства  освіти і науки, молоді та  спорту України від 20.12.2011 року №1473.

    2. Про зміни  в  складі  членів  атестаційної комісії.

    3. Ознайомлення із  матеріалами по  вивченню до ... Читати далі »

    Переглядів: 406 | Додав: adminkag | Дата: 01.02.2012

    27 січня 2012 року, у Будинку спілок відбулася зустріч Прем’єр-міністра України Миколи Азарова з профспілковим активом всеукраїнських профспілок і територіальних профоб’єднань.

    Найбільш актуальні питання соціально-економічного розвитку, підвищення добробуту й безпеки громадян, регулювання трудових відносин, посилення взаємодії профспілок і влади у процесі масштабних реформ обговорювалися на зустрічі Прем’єр-міністра України М.Я.Азарова з активом всеукраїнських профспілок. Хід обговорення обумовила тема зустрічі: «Про посилення соціального діалогу між органами державної влади та профспілками у процесі реалізації реформ в економічній та соціальній сфері».

    А ... Читати далі »
    Переглядів: 447 | Додав: adminkag | Дата: 01.02.2012

    З метою запобігання шкідливому впливу низьких температур на стан здоров’я вихованців дошкільних і позашкільних закладів, учнів загальноосвітніх і професійно-технічних, студентів вищих навчальних закладів, а також безпечного функціонування в цих умовах навчальних закладів, Міносвіти рекомендує начальникам управлінь освіти і науки обласних, Київської та Севастопольської міських державних адміністрацій, керівникам дошкільних, загальноосвітніх, інтернатних, позашкільних, професійно-технічних, вищих навчальних закладів, закладів післядипломної освіти та підвищення кваліфікації, незалежно від форм власності і підпорядкування приймати рішення про призупинення навчального пр ... Читати далі »

    Переглядів: 607 | Додав: adminkag | Дата: 01.02.2012

    Міністерство освіти і науки, молоді та спорту України надало інформацію щодо закінчення 2011/2012 навчального року, проведення державної підсумкової атестації та зовнішнього незалежного оцінювання.

    МОН звертає увагу, що на виконання розпорядження Кабінету Міністрів України від 13 липня 2011 р. №686-р внесені відповідні зміни до структури навчального року, навчальна практика та навчальні екскурсії для учнів 1-8-х та 10-х класів проводяться протягом навчального року.

    ... Читати далі »

    Переглядів: 492 | Додав: adminkag | Дата: 25.01.2012

    20 грудня 2012 року, відбулося засідання ради Київської обласної організації Профспілки працівників освіти і науки.
    Члени ради обласної організації обговорили ряд актуальних питань. Одним із питань порядку денного було питання "Про стан соціального діалогу та виконання колективно-договірних домовленостей з дотримання законодавства про оплату праці та надання соціальних гарантій і пільг працівникам закладів освіти м. Бровари та Переяслав-Хмельницького району”. Рада відмітила, що виборні профспілкові органи Переяслав-Хмельницької районної та Броварської міської організації Профспілки, приділяють достатню увагу розширенню конструктивного діалогу з органами виконавчої в ... Читати далі »
    Переглядів: 390 | Додав: adminkag | Дата: 22.01.2012

    19 січня, православні та греко-католицькі християни світу відзначать Хрещення Господнє - третє і завершальне велике свято різдвяно-новорічного циклу. Народні назви свята - Йордана (або Ордана), Водохреща.

    Хрещення є одним з найважливіших церковних свят. В цей день Іоанн Хреститель хрестив Ісуса в річці Йордан. Ісус Христос прийшов до нього з Галілеї. Коли Іоанн побачив Його, то, впізнавши у Ньому Месію, спочатку хотів утримати Ісуса, кажучи: мені потрібно хреститися від Тебе, чому Ти приходиш
    до мене? Але Ісус відповів йому: облиш зараз, бо так належить нам виконати усяку правду. Тобі Іоанн допустив Його. І, хрестившись, Ісус в той же час вийшов з води, - і, ... Читати далі »
    Переглядів: 432 | Додав: adminkag | Дата: 19.01.2012

    Міністерством юстиції зареєстровано наказ Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України № 1473 від 20.12.2011 "Про Зміни до Типового положення про атестацію педагогічних працівників".

    Цим наказом передбачено, що присвоєні за результатами останньої атестації кваліфікаційні категорії та педагогічні звання вчителям та викладачам, які викладають два і більше навчальні предмети і до набрання чинності цим наказом не пройшли підвищення кваліфікації з усіх предметів, які вони викладають, поширюються на все педагогічне навантаження до наступної атестації.


    Переглядів: 504 | Додав: adminkag | Дата: 18.01.2012

    « 1 2 ... 11 12 13 14 15 »
    Copyright MyCorp © 2024
    Створити безкоштовний сайт на uCoz