КИЇВСЬКА ОБЛАСНА ОРГАНІЗАЦІЯ ПРОФСПІЛКИ ПРАЦІВНИКІВ ОСВІТИ І НАУКИ УКРАЇНИ
Кагарлицька районна організація
Меню сайту

Корисні посилання
  • Київська обласна організація Профспілки працівників освіти і науки України
  • ЦК Профспілки працівників освіти і науки України
  • Федерація Профспілок України

  • Форма входу


    Календар
    «  Травень 2024  »
    ПнВтСрЧтПтСбНд
      12345
    6789101112
    13141516171819
    20212223242526
    2728293031

    Пошук

    Архів записів

    Статистика

    Онлайн всього: 1
    Гостей: 1
    Користувачів: 0

    Вітаю Вас, Гість · RSS 18.05.2024, 10:08

    Головна » Архів матеріалів

    Профспілка працівників освіти і науки України категорично засуджує військову агресію з боку Російської Федерації в Автономній Республіці Крим.

    Звернення Профспілки працівників освіти і науки України з приводу іноземної агресіїПрофспілка освітян підкреслює, що спроба відділення цієї частини суверенної території України – це не тільки порушення норм міжнародного права та гарантій безпеки нашої держави, це спроба знищення демократії та свободи, яку виборов український народ.

    Профспілка наголошує, що освіта завжди була об’єднавчою силою усіх національностей. І саме ... Читати далі »

    Переглядів: 397 | Додав: adminkag | Дата: 07.03.2014

    Позиція Профспілки працівників освіти і науки України полягає в тому, що в Україні має встановлюватися реальний прожитковий мінімум.

    На його основі має затверджуватися розмір мінімальної заробітної плати, а І тарифний розряд Єдиної тарифної сітки встановлюватися на рівні, що перевищує розмір мінімальної заробітної плати.

    Питання розміру мінімальної заробітної плати неодноразово розглядалися на засіданнях пленумів та президії ЦК Профспілки. У рішеннях колегіальних органів Профспілки відзначалося, що розмір мінімальної заробітної плати є значно заниженим, оскільки в його вели ... Читати далі »

    Переглядів: 401 | Додав: adminkag | Дата: 20.02.2014

    Цього року реєстрація на зовнішнє незалежне оцінювання розпочалася з 3 січня і триватиме до 5 березня 2014 року.

    У межах часу, відведеного на реєстрацію, майбутні вступники матимуть змогу самостійно у будь-який зручний для них час сформувати заяву-реєстраційну картку за допомогою спеціальної програми, яку буде розміщено на веб-сайтах Українського та регіональних центрів оцінювання якості освіти.

    Особам, які з будь-яких причин не зможуть самостійно сформувати комплект реєстраційних документів, варто звернутися за допомогою до одного із пунктів реєстрації, що діятимуть у кожній області. Інформацію про розміщення та графік роботи пунктів р ... Читати далі »
    Переглядів: 411 | Додав: adminkag | Дата: 14.01.2014

     Прийміть наші найщиріші вітання з Новим роком та Різдвом Христовим.Нехай ці свята – вісники оновлення, мрій і сподівань – принесуть Вам і Вашій родині добро, мир і достаток. Бажаю, щоб у новому році Ви зробили все те, про що так давно мріяли. Вірю, що у новому році Ви відчуєте турботу з боку колег, тепло друзів та близьких. Щастя Вам, міцного здоров'я, здійснення найзаповітніших бажань.З Новим Роком  

    Президія районної організація профспілки

    Переглядів: 369 | Додав: adminkag | Дата: 31.12.2013

    13 грудня в приміщенні Кагарлицького РЦДЮТ відбулося засідання ради районної організації Профспілки працівників освіти та науки України. Із звітом про роботу президії у 2013 році виступив голова районної організації Профспілки Невдобенко В.. На засіданні ради обговорено також питання, щодо стану фінансування освітньої галузі на кінець 2013 року та укладання колективної угоди між відділом освіти  та районною організацією Профспілки. В обговоренні взяли участь члени президії,голови профспілкових комітетів Тріщун Л.М., Зінченко В.В. , Юхименко І.В.Пархоменко Г.В.  З обговорених питань прийнято відповідні рішення та визна ... Читати далі »

    Переглядів: 377 | Додав: adminkag | Дата: 24.12.2013

    23 грудня о 10 годині в приміщенні Кагарлицького районного  центру творчості відбудеться засідання ради Кагарлицької районної організації Профспілки працівників освіти і науки України з порядком денним:

    1. Звіт голови Кагарлицької районної організації Профспілки працівників освіти і науки України про пророблену роботу за 2013рік. 

    Голова ради  профспілки  В.Г. Невдобенко

    Переглядів: 404 | Додав: adminkag | Дата: 19.12.2013

    Рада Київської обласної організації Профспілки на своєму засіданні 21 листопада 2013 року заслухала планове питання "Про роботу Ставищенської районної організації Профспілки з фінансово-господарської діяльності”. Відзначено, що районна організація здійснює фінансово-господарську діяльність на підставі Закону України " Про професійні спілки, їх права та гарантії діяльності”, Статуту галузевої Профспілки, інших нормативних документів. На протязі останніх років облік та звітність організаційна ланка здійсню через комп’ютерну бухгалтерську програму "Профбаланс”. Звіти районної організації передаються в електронному вигляді з використанням електронних підписів. Постанов ... Читати далі »
    Переглядів: 373 | Додав: adminkag | Дата: 26.11.2013

    12 листопада 2013 року начальник  відділу  освіти Н.О. Омельченко  та  голова районної  організації профспілки  В.Г. Невдобенко привітали  з 50 - річним  ювілеєм вчителя фізичного  виховання Горохуватської ЗОШ І - ІІ ступенів Кучера  Валерія  Миколайовича. Серед вітальних  слів звучали  слова подяки за  багаторічну сумлінну працю на  педагогічній  ниві, високий  професіоналізм та  високе служіння  обраній  справі. Вітальних  слова  також  звучали  від  адміністрації та  профспілкової організац ... Читати далі »
    Переглядів: 416 | Додав: adminkag | Дата: 13.11.2013

     12 листопада 2013 святкує день народження заступник  голови районної організації Профспілки, член  президії  - Тріщун Людмила Миколаївна ! .

    Сердечно вітаємо з Днем народження і бажаємо міцного здоров’я, особистого щастя, невичерпної енергії і наснаги у всіх добрих справах. Нехай доля і надалі буде прихильною, даруючи радість життя, незрадливу удачу, щасливу родину, вірних і надійних друзів.


    Президія  районної організації  профспілки
    ... Читати далі »

    Переглядів: 407 | Додав: adminkag | Дата: 12.11.2013

    7 листопада 2013 року в приміщенні Кагарлицької ЗОШ  № 3 відбувся I тур Всеукраїнського конкурсу "Учитель року - 2014" з  трудового  навчання і обслуговуючої  праці та  світовоїлітератури, в якому прийняли участь вчителі вищої кваліфікаційної категорії, педагоги  за  покликанням:
    Кабалик А. В ( Кагарлицька ЗОШ №3), Лабзенко Н.П.  (НВК  " ЗОШ І - ІІ степенів - ліцей), Назаренко Т.М. ( Кагарлицька ЗОШ №2 ім. В.П.Дашенка) -  трудове  навчання і обслуговуюча  праця  та Чорномаз А,В. ( Буртівська  ЗОШ І - І ... Читати далі »
    Переглядів: 394 | Додав: adminkag | Дата: 11.11.2013

    « 1 2 ... 5 6 7 8 9 ... 14 15 »
    Copyright MyCorp © 2024
    Створити безкоштовний сайт на uCoz