КИЇВСЬКА ОБЛАСНА ОРГАНІЗАЦІЯ ПРОФСПІЛКИ ПРАЦІВНИКІВ ОСВІТИ І НАУКИ УКРАЇНИ
Кагарлицька районна організація
Меню сайту

Корисні посилання
  • Київська обласна організація Профспілки працівників освіти і науки України
  • ЦК Профспілки працівників освіти і науки України
  • Федерація Профспілок України

  • Форма входу


    Календар
    «  Лютий 2017  »
    ПнВтСрЧтПтСбНд
      12345
    6789101112
    13141516171819
    20212223242526
    2728

    Пошук

    Архів записів

    Статистика

    Онлайн всього: 1
    Гостей: 1
    Користувачів: 0

    Вітаю Вас, Гість · RSS 16.04.2024, 10:09

    Головна » 2017 » Лютий » 17 » Звернення профспілки щодо наближення термінів підвищення заробітної плати
    16:37
    Звернення профспілки щодо наближення термінів підвищення заробітної плати

    Кагарлицька районна організація Профспілки працівників освіти і науки України спрямувала листи до керівника Кагарлицької районної ї ради з проханням сприяти вирішенню питання виплати підвищених посадових окладів і ставок заробітної плати всім педагогічним працівникам установ та закладів освіти району.

     

     


     

    C:\Documents and Settings\Admin\Рабочий стол\Бланк_район_V.jpg C:\Documents and Settings\Admin\Рабочий стол\Бланк_район_V.jpg


     


     


     

    КАГАРЛИЦЬКА  РАЙОННА   ОРГАНІЗАЦІЯ  ПРОФСПІЛКИ ПРАЦІВНИКІВ ОСВІТИ І НАУКИ   УКРАЇНИ

             09200, Київська область, м. Кагарлик,пл. Незалежності, 2, тел. 04573-5-14-01,

         еmail:  profosvitukagarlyk@ukr.net

           

    «  15 » лютого 2017 року                                                                          № 23

                                             Голові Кагарлицької районної ради

                            Семцову І. М.


     


     

    Шановний Іване Михайловичу!


     

              Кагарлицька районна організація Профспілки працівників освіти  і науки України  звертається до Вас з  проханням сприяти вирішенню питання виплати підвищених на 2 тарифні розряди посадових окладів і ставок заробітної плати всім педагогічним працівникам комунальних закладів та установ освіти  району.

    Відповідно  до постанови Кабінету Міністрів України від 14 грудня 2016 р. № 974 «Про внесення зміни у додаток 2 до постанови Кабінету Міністрів України від 30 серпня 2002 р. № 1298», передбачено підвищення на 2 тарифні розряди посадових окладів та ставок заробітної плати з 1 січня 2017 року  лише педагогічним працівникам  загальноосвітніх навчальних закладів, що фінансуються за рахунок освітньої субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам, перелік яких зазначено у статті 1032 Бюджетного кодексу України  на 2017 рік.

               Підвищення посадових окладів та ставок заробітної плати педагогічним працівникам дошкільних, позашкільних та інших типів навчальних закладів,  фінансування яких у 2017 році передбачено за рахунок місцевих бюджетів,  планується тільки з 1 вересня 2017 року.

             Разом з тим, згідно  пункту 3 постанови Кабінету Міністрів України від 14 грудня 2016 року N 974 «Про внесення змін у додаток 2 до постанови Кабінету Міністрів України від 30 серпня 2002 р. No1298», відповідно  статті 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»  органам місцевого самоврядування надано право приймати власне рішення в тому числі щодо підвищення тарифних розрядів педагогічних працівників закладів та установ освіти, що фінансуються за рахунок місцевих бюджетів,  до 1 вересня 2017 р., тобто у більш ранні терміни.    

            Вважаємо, що  педагогічні працівники цих  закладів  поставлені в нерівні умови порівняно з педагогічними працівниками загальноосвітніх навчальних  закладів освіти, чим порушуються їхні конституційні  права на належну оплату праці та достатній рівень життя.

              Наближення термінів підвищення  заробітної плати, дасть можливість уникнути загострення  соціальної напруги в трудових колективах, дошкільних і позашкільних закладах освіти та сприятимуть консолідації педагогічних працівників для покращення навчально-виховного процесу і стабільної роботи   комунальних закладів освіти району,   сприятимуть зміцненню принципів  соціального діалогу та партнерства, довіри людей до влади.

              Подібні ситуації позитивно врегульовані рішеннями органів місцевого самоврядування в ряді районів та міст нашої області.

             Звертаємося з  проханням до Вас, шановний Іване Михайловичу, сприяти виділенню з районного бюджету коштів  для проведення виплат з підвищення на 2 тарифні розряди посадових окладів і ставок заробітної плати всім педагогічним працівникам комунальних закладів з 01січня 2017 року.

             Президія ради Кагарлицької районної організації Профспілки працівників освіти  і науки України  буде Вам дуже вдячна за підтримку освітян району,  сприяння та співпрацю у вирішенні освітянських проблем.


     

      З повагою         

    Голова районної організації

    Профспілки працівників освіти                                          В.Г. Невдобенко


     


     


     


     

    Переглядів: 315 | Додав: adminkag | Рейтинг: 0.0/0
    Copyright MyCorp © 2024
    Створити безкоштовний сайт на uCoz