КИЇВСЬКА ОБЛАСНА ОРГАНІЗАЦІЯ ПРОФСПІЛКИ ПРАЦІВНИКІВ ОСВІТИ І НАУКИ УКРАЇНИ
Кагарлицька районна організація
Меню сайту

Корисні посилання
  • Київська обласна організація Профспілки працівників освіти і науки України
  • ЦК Профспілки працівників освіти і науки України
  • Федерація Профспілок України

  • Форма входу


    Календар
    «  Квітень 2013  »
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    1234567
    891011121314
    15161718192021
    22232425262728
    2930

    Пошук

    Архів записів

    Статистика

    Онлайн всього: 1
    Гостей: 1
    Користувачів: 0

    Вітаю Вас, Гість · RSS 20.04.2024, 04:51

    Головна » 2013 » Квітень » 22 » Міжнародна співпраця в дії
    13:27
    Міжнародна співпраця в дії

    12 – 13 квітня делегація Київської обласної ради профспілок у складі: Кононенка В.Ф., Геруса С.М. Дегтяр Л.Д., Кисіля В.П, Макаревич В.І. та Цикалюка А.Д. знаходилась з офіційним візитом у Москві.


    У столиці Російської Федерації відбулась зустріч делегацій обласних профспілкових центрів Росії, Білорусії та України: Московського обласного об’єднання організацій профспілок (голова – Кабанова Валентина Вікторівна), Мінського обласного об’єднання профспілок (голова – Малиновський Віктор Тадеушевич), Київської обласної ради профспілок (голова – Кононенко Валентин Федорович).

    В перший день зустрічі відбулося відкриття семінару за участю керівництва Московської області. Зустріч проходила на базі навчального центру Московського обласного профоб’єднання. Перед початком офіційних заходів була проведена екскурсія для членів делегації по навчальному центру. Учасники мали змогу оглянути комп’ютерні класи, кабінет охорони праці, музей профруху, мультимедійні аудиторії.

    В подальшому керівники галузевих організацій профспілок продовжили працювати в групах. Під час цієї роботи були обговорені актуальні питання та проблеми працівників відповідних галузей, а саме: освіти, лісового господарства, зв’язку, хімічної промисловості та ін.

    На завершення роботи груп учасники зустрічі зібрались в конференц-залі для підведення підсумків дня.

    Перед аудиторією виступили лідери профцентрів, розповіли про роботу обласних об’єднань своїх регіонів. В роботі делегацій взяла участь заступник голови Федерації незалежних профспілок Росії Келехсаєва Галина Борисівна.

    Під час свого виступу Кононенко В.Ф. підкреслив важливість подібних зустрічей, необхідність і в подальшому продовжувати співпрацю, а також відмітив важливість та стратегічне значення російсько-білорусько-українських відносин з метою співпраці у справі захисту соціально-економічних прав працюючих.

    За результатами роботи було підписано тристоронню Договір про співпрацю між трьома столичними профоб’єднаннями на 2013 – 2015 роки.

    Основним напрямком співпраці сторони визначили захист економічних та соціальних інтересів людини праці. Подальша взаємодія сторін буде відбуватись через профоб’єднання та обласні галузеві профспілкові органи.

    На другий день всіх учасників делегації чекала екскурсія по Москві. Делегати мали можливість поринути в ритм міста та вирушити на оглядову екскурсію по Москві-річці.

    На завершення сторони домовились вже найближчим часом провести чергову тристоронню зустріч.
    Переглядів: 364 | Додав: adminkag | Рейтинг: 0.0/0
    Copyright MyCorp © 2024
    Створити безкоштовний сайт на uCoz