КИЇВСЬКА ОБЛАСНА ОРГАНІЗАЦІЯ ПРОФСПІЛКИ ПРАЦІВНИКІВ ОСВІТИ І НАУКИ УКРАЇНИ
Кагарлицька районна організація
Меню сайту

Корисні посилання
  • Київська обласна організація Профспілки працівників освіти і науки України
  • ЦК Профспілки працівників освіти і науки України
  • Федерація Профспілок України

  • Форма входу


    Календар
    «  Травень 2024  »
    ПнВтСрЧтПтСбНд
      12345
    6789101112
    13141516171819
    20212223242526
    2728293031

    Пошук

    Архів записів

    Статистика

    Онлайн всього: 1
    Гостей: 1
    Користувачів: 0

    Вітаю Вас, Гість · RSS 03.05.2024, 16:59

    Головна » Архів матеріалів
    Шановні освітяни ! З великим задоволенням, користуючись нагодою, виконую приємну місію – від імені профспілкового активу галузевої Профспілки району привітати Вас з професійним святом – Днем працівників освіти. Немає праці благороднішої, ніж праця Вчителя. Ви стоїте біля витоків добра і справедливості. Формуєте у підростаючого покоління паростки цих людських чеснот, виховуючи достойних громадян України, яким не байдуже майбутнє роду та процвітання нашої держави. Ви заслуговуєте найвищої пошани, бо робите все, аби майбутні її громадяни стали справжніми людьми: мудрими, працьовитими, чесними. Ваш професійний, життєвий досвід, громадянська позиція є величезним надбанн ... Читати далі »
    Переглядів: 324 | Додав: adminkag | Дата: 30.09.2016

    28 вересня в Національному академічному драматичному театрі імені Івана Франка відбулося обласне свято з нагоди Дня працівників освіти. З професійним святом освітян області привітали виконуючий обов’язки голови Київської обласної державної адміністрації Лев Парцхаладзе, голова Київської обласної ради Ганна Старикова, директор департаменту освіти і науки Київської обласної державної адміністрації Віра Рогова, ректор Білоцерківського національного аграрного університету Анатолій Даниленко та голова Київської обласної організації Профспілки працівників освіти і науки України Анатолій Цикалюк. Очільники пристоличної області вручили державні нагороди, подяки Київської о ... Читати далі »
    Переглядів: 309 | Додав: adminkag | Дата: 28.09.2016

    ЦК Профспілки працівників освіти і науки України, ознайомившись з проектом закону «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України», реєстраційний № 5130 від 15.09.2016, розробленим Кабінетом Міністрів України, вважає, що в запропонованій редакції законопроект не може бути погоджений з ряду причин. Свої зауваження та пропозиції було спрямовано до Комітету Верховної Ради з питань соціальної політики, зайнятості та пенсійного забезпечення, Комітету з питань науки і освіти та Федерації профспілок України для подальшого реагування. Зокрема, серед багатьох зауважень, Профспілка категорично не погоджуємося з неконституційними змінами до статей законів України щодо ... Читати далі »
    Переглядів: 419 | Додав: adminkag | Дата: 27.09.2016

    Дорогі школярі, шановні вчителі, викладачі та працівники навчальних закладів! Прийміть щирі вітання з нагоди Дня знань та початку нового навчального року! 1 ВЕРЕСНЯ особливе свято! Цей день завжди урочистий і хвилюючий , адже саме з нього починається невідомий, цікавий, але й нелегкий шлях до пізнання, до нових звершень, з якого починається дорога в майбутнє для кожного з нас. Нехай цей навчальний рік відкриє перед молоддю нові горизонти пізнання себе і світу, педагогів надихне успіхами вихованців, батьків – гордістю за своїх дітей. У цей день від всієї душі хочеться побажати всім успіхів у навчальному процесі та щоб новий навчальний рік приносив тільки приємні ... Читати далі »
    Переглядів: 313 | Додав: adminkag | Дата: 30.08.2016

    Перший урок у новому навчальному році Міністерство освіти і науки України пропонує освітянам присвятити відзначенню 25-ї річниці незалежності України. Про це йдеться в листі МОН України від 20.07.2016 № 1/9-385. Урок для учнів 1-4 класів пропонується провести на тему «Це наше і це твоє» з використанням мультфільмів. Цією пропозицією продовжується спільний проект Міністерства освіти і науки та телеканалу ПЛЮСПЛЮС «Це - наше і це – твоє», започаткований у вересні минулого року. Учні 2-4 класів протягом вересня-листопада 2015 року в своїх малюнках розповідали, чим вони можуть пишатися у своїм ріднім краї, своїй країні. За підсумками цього конкурсу із шести сотень дитя ... Читати далі »
    Переглядів: 315 | Додав: adminkag | Дата: 30.08.2016

    Провести 6 липня 2016 року в Києві Всеукраїнську попереджувальну акцію протесту проти підвищення цін та тарифів на житлово-комунальні послуги – таке рішення прийняла Рада Федерації профспілок України на своєму засіданні 23 червня 2016 року у Києві. Акція буде проходити шляхом маршу представників профспілок зі всіх регіонів та пікетуванням Верховної Ради України та Кабінету Міністрів України. Це рішення після гострих та бурхливих дебатів було підтримано членами ради майже одноголосно. А перед обговоренням, мабуть, основного сьогодні питання для профспілок як головних захисників законних прав та інтересів працюючої людини з інформацією «Про позицію і дії профспілок на ... Читати далі »
    Переглядів: 320 | Додав: adminkag | Дата: 27.06.2016

    Актуальні питання децентралізації, реформування місцевого самоврядування та формування нових територіальних громад, а також реформування галузевих установ та організацій на території громади обговорили учасники круглого столу «Збереження професійно-фахового потенціалу галузей та територій і діяльність профспілкових організацій в умовах децентралізації влади та реформування місцевого самоврядування», що відбувся 9 червня у Міжнародному центрі культури і мистецтв профспілок «Жовтневий палац». Захід організовано Федерацією профспілок України спільно з соціальними партнерами. Вів засідання заступник Голови ФПУ Євген Драп’ятий. Він же виступив з основною доповіддю, у які ... Читати далі »
    Переглядів: 307 | Додав: adminkag | Дата: 13.06.2016

    Федерацією профспілок України надіслано звернення Верховної Ради України, Кабінету міністрів України, Об'єднання організацій роботодавців і Бізнес асоціацій щодо забезпечення соціального захисту населення в умовах зростання ціни та тарифів. У зверненні, зокрема йдеться по те, що до Федерації надходять листи від профспілок та профспілкових об'єднань усіх рівнів щодо неприпустимості прийняття невиважених та антисоціальних рішень, які призведуть до масового зубожіння населення та наростання соціальних протестів. Федерація профспілок України також надіслала власні пропозиції щодо першочергових дій задля забезпечення конституційних прав громадян та недопущення подальшого ... Читати далі »
    Переглядів: 320 | Додав: adminkag | Дата: 03.06.2016

    День захисту дітей, який припадає на перший день літа,1 червня - одне з найстаріших міжнародних свят.Відповідно до Женевської декларації про права дітей, прийнятої в 1924 році, була проголошена необхідність соціального захисту прав дитини. Декларація прав дитини була прийнята 20 листопада 1959 і проголошувала рівні права дітей у сфері виховання, освіти, соціального забезпечення, фізичного і духовного розвитку незалежно від кольору шкіри, національної належності, громадського походження, майнового стану та іншого. Декларація закликає батьків, громадські організації, уряди визнати права дітей і сприяти їх здійсненню. У цей день влаштовуються різні розважальні заходи д ... Читати далі »
    Переглядів: 309 | Додав: adminkag | Дата: 01.06.2016

    Свято останнього дзвоника – це зворушливий і радісний день. Для багатьох учнів це просто оповіщення про прихід шкільних канікул, але для випускників, ця подія пов'язана не тільки з радістю, але і з побоюванням, легким смутком, надіями... Країна Знань перегорнула ще одну сторінку освітянського літопису і попереду ще багато незвіданого. Напевно кожен з дорослих пам’ятає як вперше стояв біля школи, розгублений, маленький, кумедний, ледве визираючи з-за квітів. У цей день у багатьох випускників радісний настрій, але з відтінком суму. Бо саме у цей час вони святкують перший крок у самостійне життя, який відкриває перед ними нові можливості, вершини та досягнення. Вони п ... Читати далі »
    Переглядів: 310 | Додав: adminkag | Дата: 27.05.2016

    « 1 2 3 4 5 6 7 ... 14 15 »
    Copyright MyCorp © 2024
    Створити безкоштовний сайт на uCoz